Flygbolag

Här finner du de vanligaste flygbolagen i Sverige. Hitta din favorit och glöm inte att registrera bonuspoäng som du sedan kan omvandla till uppgraderingar eller kommande resor. Trevlig resa!

Få Specialerbjudanden på dina favoritdestinationer! Ta emot de senaste erbjudandena och kampanjer via e-post så snart de är tillgängliga. Gå även med i Flying Blue så tjänar du poäng på din resa.

 

American Airlines strävar för att tillhandahålla säker, pålitlig resa till sina kunder, tillsammans med många relaterade tjänster. De är dedikerade till att göra varje flygning till något extra. Din säkerhet, komfort och bekvämlighet är deras viktigaste prioritet.

British Airways är ett fullservice och globalt flygbolag som erbjuder låga priser året runt med ett omfattande globalt rutnät som flyger till och från centralt belägna flygplatser.

Brussels Airlines är det ledande belgiska flygbolaget som erbjuder det bredaste valet av flyg till och från Bryssels flygplats. Brussels Airlines är en del av Star Alliance och Lufthansa Group. Så se till att registrera Eurobonuspoäng.

Med deras linjenät strävar de efter att nå alla delar av Sverige. Som medlem i BRA Vänner tjänar du poäng på alla dina flygresor, både inrikes och utrikes. Hur många poäng du får är beroende av den biljettyp du reser på.

Deras omfattande globala nätverk kopplar dig till USA och bortom med lågprispriser till några av de hetaste destinationerna över Atlanten.

De flyger med världens största Airbus 380- och Boeing 777-flotta och erbjuder sina kunder bekvämlighet med de nyaste och mest effektiva wide body-planen i luften. De inspirerar resenärer runt om i världen med deras växande nätverk av världsomspännande destinationer, branschledande infight-underhållning och service.

Etihads gäster ligger nära hjärtat i allt de gör. Flygbolaget erbjuder sina gäster ett nätverk över sex kontinenter, med en ung och miljövänlig flotta på mer än 120 flygplan.

De flyger till över 130 destinationer i Europa, Asien, Nord-, Syd-, och Centralamerika samt Mellanöstern. Inför resan kan du hitta och boka allt du behöver från förhandsbokning av sittplatser, tillgång till lounger och extra bagage till hotell och hyrbilar genom Hantera bokning på hemsidan.

Bli medlem i Icelandair Saga Club och tjäna Sagapoäng på dina flygningar och lös in dem ombord eller nästan överallt runt om i världen. Icelandair erbjuder säkra och tillförlitliga flyg samt bra service på flyg till storstäder på båda sidor av Atlanten.

På KLM är det fullt fokus på passageraren både på marken och i luften. De vill överträffa sina kunders förväntningar genom att erbjuda dem en bekväm och minnesvärd resa.

På Lufthansa tillkommer inga dolda kostnader. Är din resplan ännu inte 100 procent säker? Så kan du avboka din bokning inom 24 timmar utan problem. Bli medlem i miles and More och få poäng på din resa.

Norwegian erbjuder idag 500 linjer till 150 destinationer. Deras trevliga service och låga priser har gjort att bolaget utnämnts till Europas bästa lågprisbolag ett flertal gånger.

Med Ryanair reser du säkert och med hög punktlighet i kombination med låga priser. Bolaget har även en av de nyaste flottorna i branschen.

 

Det lönar sig att välja SAS. Ju mer du flyger, desto fler EuroBonus-poäng tjänar du och det är gratis att bli medlem. Hos SAS kan du alltid avboka din resa inom 24 timmar från bokningstillfället, helt utan avgift. Med SAS får du punktlighet i världsklass. Faktum är att de vid flera tillfällen har utsetts till ett av världens mest punktliga flygbolag.

Med Tui fly reser du enkelt. Här kan du anpassa din resa in i minsta detalj för att ge en kundupplevelse i toppklass.

Flyger du med Virgin Atlantic så blir du bortskämd med den allra senaste teknologin. Gå enkelt med i Flying Club och börja tjäna poäng som du senare kan omvandla till resor. Ett prisbelönat företag som ger dig god service hela vägen.

 

Med Vueling kan du avboka inom 24 timmar från det att du bokat. Du får upptill 50% om du även bokar hotell samtidigt. Med Vueling kan du välja hur mycket bagage du vill checka in.

 

När du reser med Quantas för du prisbelönt komfort. Gå med i deras bonus program för att sedan omvandla poängen till kommande resor. Anmäl dig till nyhetsbrevet och få de senaste specialerbjudanden, recensionerna och inspirerande researtiklarna.