Au pair resor

Upptäck nya platser i världen som au pair. Lär känna nya människor och ta del av underbara upplevelser. Utöka dina kunskaper inom barnpassning samtidigt som du tjänar pengar och utvecklas och lär känna en ny kultur. Skaffa vänner för livet och utöka dina kretsar som kan utöka dina chanser att få jobb utomlands.

Skapa minnen för livet med AuPairCare! Under deras program reser du som au pair samt bor hos en värdfamilj i sex-tolv månader och har omsorg om barnen i familjen. Du får en unik möjlighet att lära känna vardagslivet och kulturen i ett annat land på nära håll och skaffar massor av erfarenheter utomlands. Efteråt har du tid att resa och upptäcka landet du kommer till om du skulle önska. De erbjuder program i USA, Nya Zeeland och England.

De är ensamma om att kunna erbjuda tre olika program. Au Pair in America är den perfekta kombinationen av att arbeta, studera och resa i USA. Au Pair Extraordinarie är till för dig som har läst barn- och fritid, är utbildad barnskötare, eller som har arbetat heltid med barn under minst 2 år. EduCare in America är programmet för dig som vill lägga större fokus på dina studier.

Som au pair med Cultural Care kommer du att utöka dina kunskaper inom barnpassning samtidigt som du får uppleva ett spännande liv i USA fyllt med äventyr. Utveckla nya färdigheter som hjälper dig att uppnå dina framtida mål samtidigt som du träffar nya vänner, lär dig förstå en annan kultur och blir en del av det vardagliga amerikanska livet.