Mat & dryck

I New York hittar du verkligen mat från alla världens hörn. De mer populära restaurangerna är fullbokade en tid i förväg. Därför är det bra att vara ute i god tid. Sitt hemma och boka ditt bord i lugn och ro. Här finner du de populäraste matställena i New York. Allt från fina middagar till underbara desserter. Här kan du även boka upp dig på matupplevelser i världsklass.

Middag

Här kan du välja mellan otaliga rätter och fina restauranger i New York. Här hittar du de populäraste restaurangerna i staden listad av besökare. Det finns verkligen något för alla.

Lunch

Här hittar du allt mellan himmel och gjord. Njut av en pizza slice för ca 1 dollar eller besök lite finare restauranger för runt 20 dollar. Luncherna i New York är relativt billiga. Speciellt de asiatiska och sydamerikanska. I staden är det väldigt populärt att äta ute då priserna i mataffärerna är relativt höga.

Frukost

Få en bra start med dagens viktigaste måltid. Här finner du de bästa restaurangerna som erbjuder frukost. I New York är det väldigt vanligt att ta en grab and run, dvs på springande fot. Beställer du kaffe, be att få mjölk med riklig fetthalt då det kan bli väldigt blaskigt annars.

Middagskryssning

Ta med dina nära och kära på en middagskryssning och upplev stadens skyline från första parkett och en oförglömlig kväll.

Lunchkryssning

Njut av god mat på Hudsonfloden medan du njuter av New York från dess bästa sida.

Brunchkryssning

Skäm bort er själva genom att avnjuta en god brunch på första parkett på Hudson floden.

Kaféer

New York har inte alltid alltid varit känt för sitt kaffe. Dock har det blivit bättre och nu är det inne med Cold Brew, kallt kaffe som bryggts i 12 timmar utan uppvärmning. En av anledningarna till det tidigare svala intresset när det gäller kaffedrickande är att New York borna ofta har ett högt tempo och inte hinner vänta på sitt kaffe.

Desserter

Här hittar du verkligen en uppsjö av olika bakelser. Populärt är cupcakes, munkar, pajer, cheesecakes och chokladkakor mm.

 

 

Skäm bort dig själv och låt dig tas med på en rundtur i New York där du får smaka på mat från alla världens hörn.

Besök vingårdar och upplev vin i världsklass. Eller besök trendiga restauranger som erbjuder bra vin med personlig guide. Låt dig tas med på en underbar tur i vinets värld.

Följ med på en rundtur i New York och få en inblick i stadens ölhistoria och upplev bryggerierna från nära håll. Låt dig samtidigt avnjuta en god öl. Här kan du boka ett flertal olika turer.

Låt dig svepas med ut i New Yorks nattliv. Följ med på en tur och upplev vad New York har att erbjuda.