Upplevelser

Här hittar du all matnyttig information du behöver om New York. Allt från träning till historia både ny som gammal. Eller kanske du vill hitta lite lummiga parker och njuta av en lugn och rofylld semester. Här finns verkligen något för alla.

Nyc.com

Håll dig uppdaterad på vad som händer i New York just nu och framöver.

 

Turistkarta
Det första man ofta gör när man checkat in på hotellet är att leta upp en turistkarta. Vi vill underlätta detta för dig genom att du kan ladda ner och skriva ut kartan hemma innan du ens nått din stad.
Karta över New York

Här kan du zooma in dina favoritställen.

När du är i New York och vill vinka till dina nära och kära hemma, se till att placera dig på några strategiskt utvalda platser där de kan följa dig live.

New York live cam
Times Square
Times Square
View from 230 Fifth bar skyline
View from bar 54
46th street
Times Square
Wall street Chargingbull
Times Square street cam
Times square från Renaissance Hotel
Brooklyn Bridge
5th avenue
New York skyline
New York skyline
Columbus Circle

Här kan du se vilka attraktioner som är populärast just nu bland världens turister.

Toppattraktioner i New York
New York City Explorer Pass

Få tillgång till fler än 50 av de bästa rundturerna, attraktionerna och aktiviteterna i New York med New York City Explorer Pass! Du kan anpassa kortet som du vill och skapa en egen resplan och upplevelse, i din egen takt, under besöket i New York.

New York City Pass

Alla biljetthäften innehåller användbar information, inklusive öppettider, transport- och kontaktinformation och andra tips, så att du kan få ut det mest möjliga av ditt besök i New York City. Detta pass gäller i 9 dagar från att du börjar använda biljetthäftet. En papperskupong krävs för den här sevärdheten/aktiviteten. Du måste skriva ut och ta med den utskrivna kupongen på dagen för aktiviteten.

New York City Freestyle-kort

Med Freestyle-passet för New York City får du enastående flexibilitet, bekvämlighet, legendarisk sightseeing och inträde till några av de coolaste sevärdheterna i New York City !Du får tillgång till alla fyra hoppa på/hoppa av-bussrundturerna genom Uptown, Downtown, Brooklyn och Bronx. Välj mellan 3,5 eller 7 populära sevärdheter. Denna biljett gäller i 3 dagar.

The New York Pass

New York-passet är ett smartkort som är ungefär lika stort som ett kreditkort. Med det får du inträde till attraktionerna utan kontanter. Visa bara kortet för någon av vakterna vid varje attraktion så drar de kortet och släpper in dig. Passet aktiveras när du besöker din första attraktion, och sedan är det giltigt i det antal kalenderdagar du väljer.

Planera din resa i förväg och köp biljetter innan du åker. Se vilka attraktioner som är populärast bland turisterna.

 Video med 1 dags sightseeingtur i New York

Se vilka föreställningar som är populärast just nu. Sitt hemma i lugn och ro och boka innan du åker.

Upplev New York från skyn. Ett minne för livet.

Helikoptertur i New York

New York erbjuder en mängd museer för olika tycken och smak. Allt från kultur till historia.

New York är känt för sitt vilda nattliv, staden som aldrig sover. Följ med på en rundtur på New Yorks uteliv. Ett minne för livet.

Se till att skämma bort dina familjemedlemmar ordentligt. Planera resan i förväg och överraska dina nära och kära med roliga aktiviteter.

I New York hittar du det allra senaste inom mode. Besök fifth avenue som andas mode rakt igenom. Vill du hitta billiga märkeskläder så beger du dig till Ground Zero där du hittar Century 21. En stark rekommendation är att ta bussen ut till Woodbury Common Premium outlet där du hittar märkeskläder till bra priser. Här kan du följa med på spännande shoppingturer i och utanför New York.

Ishockey

New York Rangers

Boka dina rangers biljetter redan nu. Det bästa platserna blir ofta slutsålda. Upplev magin i Madison Square Garden.

New York Islanders

New York Islanders är ett relativt ungt lag, dock med många stora stjärnor genom åren. Besök Barclays Center och upplev ishockey på bästa sätt.

Basket

New York Knicks

New York Knicks är ett klassisk NBA lag som spelat alla säsonger i NBA. Laget spelar i Madison Square Garden. Detta är basket i absolut världsklass.

Amerikansk Fotboll

New York Giants

New York Giants spelar på MetLife arena i New Jersey. laget har vunnit ett flertal Superbowl. En rivalitet finns mot New York Jets där de möts varje år i en träningsmatch, då de spelar i olika conferences.

New York Jets
New York Jets

New York Jets hör normalt till New York men spelar för tillfället på MetLife stadium i New Jersey.

Baseball

New York Yankees

Klubben spelar på anrika Yankee Stadium. Detta är troligen världens mest kända basebollag med legender som Babe ruth och Mickey Mantle mfl. Detta är något du inte ska missa. Boka din plats rean idag.

New York Mets

Laget har länge stått lite i skuggan av sin konkurrent the Yankees. Laget är trots det en publikfavorit i ligan. Arenan heter Citi Field och ligger i Queens. Välkommen på underbar underhållning i världsklass.

Yoga & Pilates

På senare tid har det blivit populärt att hitta sig själv och koppla av på hälsocenters. Planera din resa här och boka in lite kvalitetstid för dig själv.

Spa

New York erbjuder förstklassiga span. Se till att koppla av på semestern med förstklassig behandling.

 

Upplev fantastiska landmärken under en dagstur. Allt från shopping till ett besök i huvudstaden.

Videoguide med en dagstur till Niagara fallen

Njut av New Yorks fantastiska parker och koppla av bland skyskraporna. En trevlig kontrast där du får allt av båda världar.

 

 

Ta fram barnet i dig och upplev New Yorks klassiska nöjesparker.

 

Luta dig tillbaka och njut av Manhattan från Hudson River. Allt från sightseeing till romantiska middagar.

Kryssningsvideo på Hudson floden
Träning

Redan innan man ska åka, söker vi ofta efter platser att träna på. Här hittar du en mängd olika träningsformer.

Löpspår i New York

Se till att röra på dig i den klassiska staden. Här hittar du populära löpstråk.

Löpspår i Central Park

Se till att njuta av Central park joggandes. En frihetskänsla mitt i storstadsstressen.

Här kan du följa med på alla möjliga turer som 9/11 Ground Zero tur, som berör oss starkt i hjärtat eller kanske ta en filmtur i staden. Här hittar du det mesta.

Se New York från nära håll och se till att få lite motion samtidigt. Ett spännande sätt att uppleva staden.