Köpa bostad

Populära bostadsformer i Tokyo är lägenheter och småhus. Radhus existerar knappt och stora villor är ovanliga. I Tokyo byggs det relativt billiga hus och det renoveras sällan pga att området är jordbävningsdrabbat. Japanska hus är generellt mindre än svenska hus och ljusinsläppet är sämre. Lycka till med husköpet!

Här finner du hundratals bostäder i form av skyskrapor, lyxiga herrgårdar till kommersiella byggnader. De har 40 år av högklassig erfarenhet. Hitta din drömbostad idag.

 

De strävar efter att vara den mest lönsamma, respekterade fastighetsmäklaren och även en global fastighetsportal utåt för Japan.

 

Att köpa fastigheter i Tokyo behöver inte vara stressigt. PLAZA HOMES ger dig stöd och råd om hur man förvärvar värdefulla fastigheter i Tokyo och hittar framgång på den japanska fastighetsmarknaden.

HousingJapan är den ledande fastighetsmäklaren för internationella kunder som vill hyra, köpa eller investera i fastighetsmarknaden i Tokyo. De täcker lyxhem, privata fastigheter, orter och storskalig nyproduktion.

Här hitta du en fastighetsmäklare i Tokyo som kan hjälpa dig att hitta ditt drömhem i staden.

Kommer du i kontakt med Sotheby’s International Realty, kommer du automatisk i kontakt med lokala experter kända för sin integritet och service. Här får du valmöjligheter och tillfällen för att hitta ditt rätta boende.