Mat & dryck

I London hittar du mat från alla världens hörn. Varför inte beställa en klassisk fish n chips eller avnjut en engelsk te. Här kan du boka din middag hemma i lugn och ro. Här finner du de populäraste matställena i London. Allt från fina middagar till underbara desserter. Här kan du även boka upp dig på olika mat & dryck upplevelser.

Middag

I London finner du fina krogar, familjevänliga restauranger, mysiga pubar, snabbmatställen och kafèer. Här finns verkligen något för alla. även utbudet bjuder på mat från alla världens hörn.


Lunch

Är du sugen på att äta på en riktig topprestaurang så har du bäst chans i mitten av veckan. Ska du boka ett bord kolla om det finns luncherbjudande.


Frukost

Starta dagen med en frukost för mästare. Här hittar du de bästa frukostarna London har att erbjuda. Vanligen äter man bacon, ägg, stekta eller grillade tomater, rostat bröd och korv och dryck till detta är oftast svart te.

 

Middagskryssning

Avnjut en fantastisk middag på Themsen med Londons sevärdheter i bakgrunden.

Lunchkryssning

Bryt av dagen med en underbar lunchkryssning och skäm bort dig med Londons sevärdheter i bakgrunden.

Kafèer

Kaffekulturen i London håller högklass. Lika viktigt är den mysiga atmosfären du oftast möts av i kaféerna.

Desserter

Pudding av olika sorter och smaker är en klassisk favorit bland engelsmännen. Självklart då av den sötare sorten. Här hittar du de bästa desserterna i London.

Följ med en typisk rundtur i London. Här kan du välja mellan allt från en tur i berömda Soho eller en Harry Potter inspirerad tur.

Här skäms du bort med en fantastisk miljö och atmosfär och får njuta av en traditionell engelsk te.

Här kan du kombinera en fantastisk middag med följande besök på några av världens mest berömda teatrar. Här kan du avnjuta av bl.a Les misèrables, Lejonkungen & Mama Mia.

Här kan du bl.a krydda din middag med en härlig show eller kanske i kombination med ett besök på Ripley`s Believe it or not och avrunda med en middag på planet hollywood. Välj en upplevelse som passar dig bäst.

Följ med på en tur en och lär dig mer om engelska viner och hur de tillverkas. Provsmaka viner i toppklass.

Här får du prova maträtter av olika slag. Allt från typiska engelska maträtter till härlig kryddstark indisk mat.