Upplevelser

Staden som erbjuder allt från härlig shopping till mysiga museer och fantastiska landmärken vida kända över hela världen. Vad sägs om Big Ben,  The Eye och inte minst Buckingham Palace. Njut av atmosfären i staden som verkligen omges av trevlig lokalbefolkning, svårt att inte känna sig som hemma och välkommen.

Visitlondon.com

Håll dig uppdaterad vad som händer i London just nu och framöver.

Turistkarta

Det första man ofta gör när man checkat in på hotellet är att leta upp en turistkarta. Vi vill underlätta detta för dig genom att du laddar ner och skriver ut kartan hemma innan du nått ditt resmål.

Karta över London
Här kan du zooma in dina favoritställen.
London live cam

När du är i London och vill vinka till dina nära och kära hemma, se till att placera dig på några strategiskt utvalda platser där de kan följa dig live.

London live cam
Thames

Det finns fantastiskt mycket saker att se & göra i London. Boka i förväg så du inte ödslar tid på att leta fram godbitarna.

Videoguide över toppattraktioner i London

London Pass

Med Londonpasset har du gratis inträde till 60 sevärdheter i världsklass, som Westminster Abbey och Towern. Spara tid genom att hoppa över köerna med snabbinträde till en mängd sevärdheter och få specialerbjudanden hos kvalitetsrestauranger och -butiker. Välj ett pass som gäller i 1, 2, 3 eller 6 dagar. Du kan även välja att köpa till Oyster Travelcard, så du kan ta dig fram smidigt i London med kollektivtrafiken.

London Attraction Pass

Här kan du välja att besöka tre, fem, sju eller tio sevärdheter och få tillträde till några av Londons främsta restauranger, teaterföreställningar i West End och sevärdheter såsom The View from the Shard, London Zoo och St. Paul’s Cathedral. Aktiviteter och tjänster som flodkryssningar, flygplatstransfer och dagsturer till sevärdheter som Bath och Stonehenge ingår också. Med detta pass får du möjlighet att bestämma ditt eget schema, och dessutom får du en lättläst guidebok komplett med kartor. Detta pass är giltigt i 30 dagar.

Här hittar du biljetter till Londons populäraste attraktioner.

Här finner du världsberömda föreställningar i mängder. Boka gärna innan du åker då många av de bästa platserna ofta tar slut.

Upplev en storlagen utsikt över London med en tur från luften.

Videoguide med helikoptertur i London

I London hittar du ett stort utbud av fantastiska museer. Ett flertal erbjuder fritt inträde.

Ta med familjen på magiska äventyr. I London finns något för alla i familjen. Boka ditt äventyr idag.

Här hittar du Londons bästa nattliv. Följ med på oförglömliga rundor i Londons uteliv.

I London hittar du det senaste inom mode och shopping, utbudet är enormt. Här finner du de populäraste modestråken.

Fotboll

Arsenal

Arsenal spelar på Emirates Stadium. Även kallad i folkmun Ashburton Grove. Laget har länge tillhört toppskiktet i Premier League. Boka biljett innan du åker så ökar dina chanser till en bra plats.

 

Chelsea

Klubben bildades 1905 och huserar nästan alltid i topp i premier League. Hemmaarenan heter Stamford Bridge. Laget är ett av de rikaste klubbarna i världen.

Tottenham Hotspur FC

Laget bildades 1882 och deras rivaler är londonklubbarna Arsenal och Chelsea. En ny Arena är under uppbyggnad och just nu spelar de sina hemma matcher på anrika Wembley.

Tennis

Wimbledon

Är en av världens största turneringar och lockar de bästa spelarna från hela världen. Första turneringen invigdes redan 1877. Wimbledon är en av få turneringar som inte använder tiebreak varav långa matcher kan uppstå.

Yoga & Pilates

På senare tid har det blivit populärt att hitta sig själv och koppla av på hälsocenter. Planera din resa här och boka in lite kvalitetstid för dig själv.

Spa

Se till att koppla av från jobb & stress hemifrån genom att boka ett av Londons många span.

Upplev mer av vad England har att erbjuda och ta en utflykt utanför Londons gränser.

Videoguide med utflykter till landmärken

Koppla av en stund i Londons lummiga parker. Här hittar du vandringsleder, djuparker, lekplatser och trädgårdar mm.

Ca 3 mil utanför London hittar du Thorpe Park, oändligt många attraktioner för den äventyrslystne eller för hela familjen. Eller varför inte åka till Chessington World of Adventures och kombinera fantastiska temaland och möt exotiska djur samtidigt.

Tas med på en snabb tur på Themsen och känn äventyret lyftas fram i dig.

Upplev London från första parkett på floden Themsen och njut samtidigt av mat och nöjen.

Träning

Redan innan man ska åka, söker vi ofta efter platser att träna på. Här hittar du en mängd olika träningsformer.

Löpspår

Här hittar du populära löpspår i London. Se staden från ett annat perspektiv.

Upplev Londons historia eller ta del av det storslagna äventyret i filmens värld Harry Potter. Eller kanske ett besök till berömda Stonehenge.

Här kan du välja hur du vill ta dig fram i London och uppleva stadens sevärdheter. Välj det som passar dig bäst.

Videoguide med tur till Tower of London

Upplev London från första parkett. Här tas du med på spännande turer runtom i staden och tar in de populäraste sevärdheterna.

Videoguide med gångtur till Harry Potters värld