Mat & dryck

I Tokyo hittar du mat för alla smaker och plånböcker. Japan har 3 nationalrätter och den ena kan man nog gissa sig till, självklart den berömda Sushin. De andra två är Japansk curry och Ramen. Sen har vi Yakaniku (grillat kött), en självklar favorit när du är i Japan. Japanerna är även väldigt influerade av amerikanska mat- dryckes kedjor. Du hittar Starbucks i nästan varje gathörn. Här hittar du den bästa maten i Tokyo.

Middag

Här hittar du de bästa restaurangerna i Tokyo. Välj mellan  underbar Sushi eller så kanske du vill ha den traditionella Yakinukin. Äter du på lite finare restauranger så är det inte ovanligt att kocken bestämmer vad du ska äta. Maten är verkligen en kultur här.

Lunch

Sushi är en religion för Tokyoborna. här ska allt balanseras mellan riset och sushin. Utbudet är nästan obegränsat. Även internationell mat i Tokyo är populärt.

Frukost

Vill du inte äta frukost på hotellet som kan vara ganska dyrt, så finns det s.k. ”morningservice”, det är frukostpaket bestående av kaffe, rostat bröd och sallad. Här hittar du den bästa frukosten i Tokyo.

Middagskryssning

Skäm bort dig själv njut av god mat och fantastisk utsikt från Tokyobukten. Boka nu!

Kafè

I Tokyo hittar du många och roliga kaféer. Variation på olika teman gör det roligt att ta en fika och njuta av atmosfären. Tokyoborna är väldigt välkomnande vilket gör upplevelsen mer bekväm.

Desserter

När det gäller desserter är Tokyo ingen främling till de sötare sakerna i livet. Det finns ursprungliga, praktiska japanska skapelser som Kakigori och Wagashi. Men det som verkligen stämmer med Tokyo är stadens förmåga att ta en klassisk efterrätt, sätta en unik spinn på och göra den till sin egen.

Lär dig mer av matkulturen och det japanska köket på en oförglömlig rundtur.

Besök ett lokalt bryggeri och lär dig hemligheterna bakom skulltillverkningen. Prova några av bryggeriets skapelser och hitta din favorit som bryggeriet talar till dig genom historia och kultur av skulls.

 

Här får du lära dig mer om Tokyos bryggerikultur.

Upplev den lokala atmosfären och utforska dolda barer med en lokal guide.