Upplevelser

Tokyo är en stad i ständig förvandling. Här blandas gammal tradition med nya trender på ett fantastiskt sätt. Tokyos Time Square är utan tvekan den berömda Crossing som setts i otaliga filmer. Här hittar du allt från shopping till Sumobrottning. Låt tokyo hänföra dig till en ny dimension och ge er minnen för livet. Här finner ni otaliga aktiviter. Lycka till med resan.

Japanistry.com

Håll dig uppdaterad på vad som händer i Tokyo just nu och framöver.

 

Turistkarta
Det första man ofta gör när man checkat in på hotellet är att leta upp en turistkarta. Vi vill underlätta detta för dig genom att du kan ladda ner och skriva ut kartan hemma innan du ens nått din stad.
Karta över Tokyo

Här kan du zooma in dina favoritställen.

När du är i Tokyo och vill vinka till dina nära och kära hemma, se till att placera dig på några strategiskt utvalda platser där de kan följa dig live.

Tokyo live cam
Shibuya Crossing
Chuo
Skytree
Dogenzaka
Yotsuya Streets
Shibuya 109 View
Harajuku Station Stairs
Tokyo Tower View
Koen-Dori Street
Akihabara Central Street
Akihabara

 

Här kan du se vilka attraktioner som är populärast just nu bland världens turister.

7- Dagars Japan Rail pass

Hur man njuter av 7 dagar med obegränsade JR-turer i Japan. JR-passet är det bästa sättet att resa Japan. Inte bara kan du och din familj njuta av obegränsade åkturer på de flesta JR-tåg, men du kan också använda många av JR-busstjänsterna. Du måste köpa denna biljett före din resa till Japan.

NIKKO PASS Världsarvsområde

Besök fantastiska UNESCO-listade helgedomar och tempel runt Nikko och Kinugawa med denna stadskort som gäller i 2 dagar. Dra nytta av obegränsade turer på en sightseeingbuss för att besöka platser som Toshogu Shrine och Rinnoji Temple, och njut av rabatter på Nikko-områdes souvenirer och sevärdheter.

Tokyo Sky Hop-on och Hop-off buss biljett

Ditt pass kan användas till Hop-on eller Hop-off på olika populära sevärdheter i Tokyo. Våga klättra Tokyo Skytree, kör dig själv till Sensoji-templet, kör Tokyo Tower och naturskönheten i Ueno Park. Det finns ingen gräns för hur många platser du kan besöka i Tokyo med Sky Hop-on och Hop-off Bus Ticket.

 

Planera din resa i förväg och köp biljetter innan du åker. Se vilka attraktioner som är populärast bland turisterna.

Se vilka föreställningar som är populärast just nu. Sitt hemma i lugn och ro och boka innan du åker.

 

Upplev Tokyo från skyn. Ett minne för livet.

 

I Tokyo hittar du en mängd museer som berör kategorier som konst, historia, vetenskap, kommunikationer mm.

Här hittar du Tokyos bästa nattliv. På dagen är Shibuya det trendiga gatumodets högborg och på natten förvandlas det till ett populärt tillhåll för unga nattklubbsbesökare.

Se till att skämma bort dina familjemedlemmar ordentligt. Planera resan i förväg och överraska dina nära och kära med roliga aktiviteter.

Från spetselektronik till färgglada animerade varor, traditionella hantverk, trendig mode och märkesvaror, har Tokyo en butik för praktiskt taget allt man någonsin vill köpa.

Sumobrottning

En gammal japansk Shinto-tradition kombinerar sumo-brottningens rituella element med energi för fullkontaktbrytning. Sex 15-dagars Grand Sumo turneringar hålls varje år i Japan. De flesta äger rum i Tokyo, i januari, maj och en tredje i september.

Yoga & Pilates

På senare tid har det blivit populärt att hitta sig själv och koppla av på hälsocenters. Planera din resa här och boka in lite kvalitetstid för dig själv.

Spa

Tokyo har en uppsjö av span. Priserna varierar ordentligt så kolla alltid upp priset först. Se till att boka upp och njut av proffessionel behandling.

 

Upplev fantastiska landmärken under en dagstur. Allt från värlsdarv till storslagna historiska byggnader.

Staden har sin rimliga andel av grönområden som ger lokalbefolkningen och besökare möjlighet att fly från det livliga stadslivet. Det finns flera anmärkningsvärda parker som du kan gå till för picknick, ta bilder eller koppla av.

Tokyo erbjuder en hel del nöjesparker. Boka innan avresa och gör din resa roligare.

Luta dig tillbaka och njut av Tokyo från Tokyo bukten. Allt från sightseeing till romantiska middagar.

 

Träning

Redan innan man ska åka, söker vi ofta efter platser att träna på. Här hittar du en mängd olika träningsformer.

Löpspår i Tokyo

Här hittar du en mängd löpspår i denna föränderliga stad. Kombinia nytta med nöje.

 

Tokyo erbjuder en mängd olika aktiviteter och utflykter. Upplev Sumo brottning, eller kanske besöka ett Tempel. Mycket mer finns att göra.