Au pair resor

Upptäck nya platser i världen som au pair. Lär känna nya människor och ta del av underbara upplevelser. Utöka dina kunskaper inom barnpassning samtidigt som du tjänar pengar och utvecklas och lär känna en ny kultur. Skaffa vänner för livet och utöka dina kretsar som kan utöka dina chanser att få jobb utomlands.

Som au pair får du ett år fyllt av nya platser, vänner från hela världen och ett nytt ställe i världen att kalla hem. Allt detta samtidigt som du utvecklas massvis som person och tjänar pengar! Du kommer ta del av oersättliga upplevelser och få ett perfekt avstamp på din fortsatta resa i livet. Vill du åka till USA, Nya Zeeland eller England? STS är experter på engelsktalande länder och erbjuder alltid sitt fulla stöd innan, under och efter din resa.

De är ensamma om att kunna erbjuda tre olika program. Au Pair in America är den perfekta kombinationen av att arbeta, studera och resa i USA. Au Pair Extraordinarie är till för dig som har läst barn- och fritid, är utbildad barnskötare, eller som har arbetat heltid med barn under minst 2 år. EduCare in America är programmet för dig som vill lägga större fokus på dina studier.

Som au pair med Cultural Care kommer du att utöka dina kunskaper inom barnpassning samtidigt som du får uppleva ett spännande liv i USA fyllt med äventyr. Utveckla nya färdigheter som hjälper dig att uppnå dina framtida mål samtidigt som du träffar nya vänner, lär dig förstå en annan kultur och blir en del av det vardagliga amerikanska livet.