Charter

Här hittar du alla stora charterbolag under samma tak. Charter för dig som vill ha det enkelt och prisvärt för att kunna optimera din semester och verkligen kunna njuta. Perfekt för dig med familj men även för par eller om du åker ensam.

När du väljer att resa med Ving kan du vara säker på att bli väl omhändertagen. För oavsett om du är ute efter en charterresa, flyg eller hotell får du alltid deras service på köpet.

Med Apollo kan du resa till hela världen. De erbjuder ett brett utbud av resmål, restyper och hotell för att hitta just din drömresa. Apollo arrangerar charterresor, träningsresor, kryssningar, rundresor, gruppresor och kombinationsresor. Föredrar du att paketera din city- eller solresa själv med flexibel reslängd eller endast bokning av flyg eller hotell ingår även det i deras erbjudande.

TUI innebär nya sätt att resa, nya sätt att bo, nya platser att upptäcka och nya saker att uppleva. Det betyder att du kan fortsätta vara den du är och göra det du tycker om, även på semestern. Familj eller par, träning eller fest, stad eller strand. Oavsett vem du är så har TUI en resa för dig.

Sunwebs främsta uppgift att skapa de bästa semesterminnena för dig och din familj, och har högsta prioritet att göra det lätt för dig och din familj att få unika och oförglömliga semesterupplevelser till ett rimligt pris. Oavsett om du vill ha avkopplande stranddagar, spännande utflykter eller färsk pudersnö under skidorna.

Airtours är Sveriges femte största researrangör och är specialiserade på cityresor och sol- och badcharter till Medelhavet. De väljer noggrant ut alla hotell och flyger med välrenommerade flygbolag för din trygghet. Med Airtours får du de bästa förutsättningarna för en lyckad resa!

Solresor är en av Sveriges ledande återförsäljare av resor till allt ifrån traditionella resmål runt Medelhavet, till långväga rundresor med reguljärflyg till exotiska destinationer. Företaget erbjuder bekväma resor med hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser på den svenska marknaden.

Detur strävar efter ett enda mål, att ge dig prisvärd semester, hög kvalitet och fullgod service med många fina semesterminnen.