Språkresor

Upptäck världen genom att utforska den med en härlig språkresa. Här får du nya vänner, shopping, utflykter, bad o sol och självklart lära dig ett nytt språk eller förbättra befintligt. Detta kan öppna dörrar för dig som vill jobba utomlands och göra det lättare att få jobb. En perfekt kombination mellan studier och nöje.

EF bidrar till att förändra livet för människor världen över. I över 50 år har deras utbildningar erbjudit ökat självförtroende och frihet oavsett ålder, nationalitet och bakgrund. Om du har viljan och modet att gå din egen väg i livet, kan EF skapa en hel värld av nya möjligheter.

Här finner du Utlandsstudier och språkresor över hela världen. Språkpunkten startade redan 1982 och är idag en av Sveriges största inom Utlandsstudier. På hemsidan kan du söka bland mer än 300 skolor i hela världen och sedan få hjälp av studierådgivare med tips och idéer.

Avista erbjuder språkkurser i 13 språk i mer än 30 länder. De har språkkurser för alla åldrar, behov och förkunskapsnivåer. De flesta av  skolorna är godkända av CSN och kvalitetsorganisationer i respektive land. Med deras erfarenhet kan du vara säker på att få en språkkurs som passar dig och dina behov. Här guidar de dig med personlig service från bokning till hemkomst.

Vill du plugga engelska i New York eller på Hawaii, studera spanska i Barcelona eller Mexiko, lära dig kinesiska i Shanghai, koreanska i Seoul, japanska i Tokyo. Ett språk lär du dig bäst i landet där det talas! Du upplever och lär känna en ny kultur, upptäcker en stad och ett land.

STS erbjuder ett brett utbud av upplevelsebaserat lärande i form av ledarledda ungdomsresor, high school-utbyten, au pair- och study abroad-program på college och universitet. De har kontor i 15 länder samt ett stort globalt nätverk av samarbetspartners, skolor, värdfamiljer och lokala medarbetare över hela världen. Målet är att få unga människor att växa genom utbildning och kulturella utbyten.

De har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! När du bestämt dig för var du vill åka och anmält dig så sköter de det mesta. Förutom att boka program och boende åt dig så hjälper de även till med CSN, försäkring samt information om visum, ankomst och mycket  annat.

Vare sig du söker en språkresa för barn eller ungdomar, en språkskola för vuxna, ett långtidsprogram utomlands, eller en specialkurs för företag, har ESL – Språkutbildning utomlands lösningen. Utbildningar i mer än 20 språk på 5 kontinenter: välkommen till språkens värld!