Köpa bostad

Här hittar du de bästa fastighetsmäklarna i New York. Varför inte kontakta vår egen Fredrik Eklund på Douglas Elliman och få tillgång till de bästa lägenheterna att köpa eller om du önskar sälja. Atmosfären är verkligen speciell i staden, som hämtad ur en film.

Här får du exceptionell service. Du erbjuds hela paketet, från försäljning, uthyrning, lån, nybyggnadsprojekt och försäkringar. Det finns experter inom varje område och du får hjälp från start till mål i din jakt på sökandet efter din perfekta bostad.

Brown Harris Stevens Residential Sales inriktar sig på lyxiga bostäder med en historia av ledarskap och professionalism som daterar sig tillbaka till 1873. Här finner du erfarna experter vars ända mål är att ge dig vad du söker.

 

Här har du en firma som inte bara ger dig full service hela vägen. De är också en grupp talanger med en passion för att hitta det bästa boendet för dig.

 

Kommer du i kontakt med Sotheby’s International Realty, kommer du automatisk i kontakt med lokala experter kända för sin integritet och service. Här får du valmöjligheter och tillfällen för att hitta ditt rätta boende.