Mat & dryck

Boka en romantisk middag redan innan du åker. Köket i Dubai är inspirerat av asiatisk, indisk och typisk arabisk mat. Här finner du de populäraste matställena i Dubai. Allt från fina middagar till underbara desserter. Här kan du även boka fantastiska rundturer som rör mat.

Middag

I Dubai är det inte svårt att hitta finare restauranger. Utbudet är fantastiskt och här finns något för alla smaker. Det är dock bara restauranger på hotellen som innehar alkohollicens.

Lunch

Vill du komma billigt undan så kan du äta på indiska och pakistanska restauranger där notan brukar hamna runt 50 kr. Vill du lyxa till det så kan äta fin mat på lyxhotellens restauranger där en varmrätt kan gå på runt 400:-. Ett annat tips är att äta i det gigantiska Dubai mall där du hittar västerländsk snabbmat och arabiska restauranger till bra priser.

Frukost

Populärt att äta till frukost är pannkakor med tillbehör, ägg och rostade smörgåsar. Se till att få en bra start på dagen på rätt restaurang.

 

Middagskryssning

Njut av god mat och utsikten över Dubai på kvällen från Dubai Creek. Här ser du sevärdheterna upplysta medan du kryssar på floden. Välj mellan olika turer där du även kan kombinera med att besöka stadens berömda sevärdheter.

Middagskryssning

Lunchkryssning

Här kan du avnjuta fantastisk natur, byar och andra sevärdheter och bl.a ta en utflykt till Dibba i Oman. Låt det bli en oförglömlig dag att minnas.

Kaféer

Hitta lugnet och ta en paus med lite fika. Kaffet i Dubai är erkänt gott.

Desserter

Här hittar man verkligen alla typer av desserter. Här känner man sig verkligen bortskämd av det stora utbudet.

Häng med på en tur till öknen och ät fantastisk mat under stjärnorna eller kanske låta dig hänföras av utsikten på Burj Al-Arab med förstklassig mat.

Utforska gatorna på en rundtur i staden och upplev sevärdheterna när de är upplysta på natten. Avnjut en god middag efter en tur genom stadens marknader på dagen.

Följ med på en rundtur till sevärdheterna i Dubai med fantastisk utsikt och lite gott te till.

Här du bl.a njuta av traditionell arabisk mat och lära dig mer om kulturen i Dubai.