Mat & dryck

Matkulturen i Sydney kännetecknas av traditionell engelsk mat. Menyn är internationell med många inslag av orientalisk och medelhavsmat. Här äts det gärna grillat kött, pasta, köttpaj med grönt till. En klassiker är T-bonesteak med grillsås. Här kan du även boka olika matrundturer av olika slag. Här hittar du även det bästa inom mat & dryck Sydney kan erbjuda.

Middag

Australiensarna är kända för sina grillade köttbitar med öl till. På vissa restauranger kan du ta med dig eget vin. I Sydney är utbudet av fiskrestauranger stort och här kan du avnjuta maten med utsikt över hamnen och vattnet.

Lunch

Här kan du hitta mat i olika prisklasser. Vill du har bra och billig mat så har du enormt många restauranger i China Town. Väldigt vanligt med snabbmatskedjor som Mcd & KFC i staden. Du hittar även foodcourts i nästan varje köpcentrum.

Frukost

Frukost äter man oftast ute i Sydney och vanligt är att man tar med sig familjen på helgerna och äter på sin favoritrestaurang eller cafè. Här serveras du stora portioner och maten är erkänt god.

Videoguide i Sydney Tower med middag

Middagskryssning

Se staden i kvällsbelysning från vattnet och njut av förstklassig mat. Boka din kryssning redan idag.

Lunchkryssning

Följ med på några timmars kryssning av lyx och flärd och upplev staden från vattnet. Här kan du boka olika turer och kombinera sevärdheter.

Kaféer

Kaffet i Sydney är oftast gott. Även här som i New York har det blivit populärt med Cold Brew, kaffe som bryggs i 12 timmar utan att värmas upp. Även te med olika typer som uppkommit har fått sig en sving uppåt.


Desserter

Här packas de flesta desserter med nutella, allt från munkar, honungspuffar och milkshakes. Här finns verkligen ett stort utbud med annorlunda desserter att prova på.

 

 

Här kan du boka upp dig på olika matrundturer, allt från fina restauranger med vinprovning eller ta en tur till chinatown och hugg tänderna i klassisk asiatisk mat.

 

Låt dig följas med på en rundtur bland barer och pubar och upplev vad Sydney har att erbjuda.

 

Låt dig avnjuta en middag med fantastisk utsikt över Sydney från Sydney Tower. Eller kanske boka upp en tur med sjöflyg och upplev naturen i cottage Point Inn där du kan välja på typisk australiensk mat. Här kan du välja mellan olika upplevelser som passar dig.

Njut av förstklassigt vin och choklad och lär känna nya vänner medans ni njuter av vad landet har att erbjuda.

Lämna det stressiga stadsmyllret och flyg bort till bl.a Hunter Valley där mat inkluderas och du får välja förstklassigt vin till maten.

 

Följ med på en rundtur bland stans lokala bryggerier och provsmaka ölen vid varje stopp.