Studera & jobba

Australien har på senare tid blivit populärt bland oss svenskar att studera i. Här är det svårt att inte trivas med fantastisk natur och djurliv och för att inte nämna den trevliga befolkningen. Ta tillfället i akt och njut av vädret i Sydney när du studerar. Surfa på Bondi Beach, eller gå på opera i det världsberömda operahuset. En fantastisk stad som bjuder på det mesta. Här hittar du aktuella utbildningar i Sydney just nu. Du kan även söka studiemedel från CSN när du studerar utomlands. Läs mer här.

Det är relativt lätt att hitta jobb i Sydney. Du behöver arbetsvisum som du kan ansöka online och det går ofta väldigt snabbt. Ansök här.
För vissa yrken krävs det ibland specialtillstånd. Jobba i Sydney och ta del av naturlivet, människorna & stränderna. En underbar stad att jobba i. Läs mer här.

Studentum.se

Här hittar du utbildningar som matchar sökningen ”Universitet / högskola i ”Sydney”. Gå igenom listan för att hitta utbildningar som passar dig. Skicka sedan en intresseanmälan till skolan. Lycka till.

Här hittar du aktuella jobb som är tillgängliga just nu. Lycka till med din ansökan.