Köpa bostad

Spanien är ett väldigt populärt land att köpa bostad i bland svenskar. I Spanien krävs ingen utbildning för att bli fastighetsmäklare. Välj gärna en firma du känner till. Ca 10% läggs på priset i avgifter och skatter. Att tänka på vid köp är förbindelser, läge och hur lätt det är att ta sig till orten med flygplan. Här hittar du de bästa webbsidorna för att du lätt ska kunna köpa ditt drömboende i Barcelona. Här kan fler mäklare slåss om samma objekt. Så välj mäklare med omsorg. Det vanliga är att du förhandlar med säljaren och det är ovanligt med budgivning ovan det begärda priset. Läs mer på svenskaribarcelona.com för mer bra info.

De har samma mål idag som när dåvarande Sparbanken startade Fastighetsbyrån 1966: att vara bäst i landet på att förmedla villor, bostadsrätter och fritidshus på ett affärsmässigt och professionellt sätt till både köpare och säljare.

 

Förutom att vara bland de ledande när det gäller bostadsaffärer erbjuder vi även tjänster inom marknaden för kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Välkommen till oss på Bjurfors för att uppleva bästa möjliga bostadsaffär. De nöjer sig inte med mindre, och det ska inte du heller göra.

Vart du än vill flytta så är Engel & Völkers redo. De är verkligen passionerade vid varje affär. De tar sig även an de allra svåraste objekten.