Köpa bostad

I Berlin är det fortfarande billigt att köpa en bostad. Tänk på att det är köparen som betalar mäklararvodet, brukar ligga runt 7%. Det tillkommer även stämpelskatt på 4,5%, Advokatarvode ca 1% & lagfart 0,5%. Äger du bostaden mer än 10 år slipper du vinstbeskatta bostaden. Läs mer på berlinbiten.se för mer bra info. Här hittar du de bästa fastighetsmäklarna. Hitta bra fakta rörande köp på berlinmaegleren.se

Gabinohomes vision är att bli igenkända på den internationella marknaden på webben när du ska söka efter fastighets annonser. De värdesätter servicen för att kunna ge sina klienter respekt och ärlighet till fullo.

Tillsammans väljer fastighetsmäklarna ut de lägenheter som uppfyller dina behov och den stora fördelen är att du kan välja bland alla lägenheter i Berlin! Du får hjälp innan, under och efter köpet.

Leadingproperties strävar efter att vara det marknadsledande fastighetsnätverket i världen. Här värdesätter man allt som rör kundens önskemål till fullo.

 

 

På Realigro får du hjälp att hitta din bostad med rådgivare som uppfyller dina önskningar och behov. Realigro exponerar bostäder i 190 länder. Hitta din bostad idag.