Köpa bostad

Här hittar du de bästa mäklarna i Ungern. Det är relativt billigt att köpa bostad i Budapest samt att staden ligger centralt i Europa. Detta gör det hela väldigt prisvärt.

Realigro Real Estate strävar efter att vara vara det första globala fastighetsnätverket både online och offline som gör det möjligt för deras medlemmar att köpa, sälja och/eller hyra alla typer av bostäder och fastigheter vart som helst i världen.

 

Hitta det perfekta huset, lägenheten, kontoret, garaget, markfastigheten eller någon annan form av fast egendom! Gör verklighet av dina husdrömmar.

De strävar efter att skilja sig från andra byråer i staden genom att lyssna på dina behov, leta efter och hitta din idealiska egendom i Budapest. En mäklare kommer att följa med dig varje steg på vägen. Så du kan hitta ditt drömboende.


[

Tower International tillhandahåller fastighetstjänster till hyresvärdar, investerare och hyresgäster i Budapest. Tower är ett etablerat företag med över 90 anställda på 3 kontor och 15 års erfarenhet för att möta behoven hos lokala och internationella kunder. De är dedikerade till att leverera en professionell kvalitetsservice som respekterar sina kunder på vägen.